Handgemaakte sneakers

Exclusieve ontwerpen

Van merk tot lifestyle

Bij Masonbrothers 68.73 verkopen wij exclusieve herensneakers. Onze stijl is een mix van mode, muziek en sport en dat zie je terug in onze unieke, sportcasual ontwerpen. Elke sneaker is volledig van eigen hand en produceren we in beperkte oplage. Zo weet jij zeker dat je sneakers exclusief zijn én blijven. Wil je je outfit helemaal afstylen? Ontdek dan onze collectie exclusieve herensneakers!

Interesse in exclusieve dames T-shirts?

Naar de webshop

Onze exclusieve herensneakers maken jouw stijl uniek

Onze exclusieve herensneakers maken we stuk voor stuk met de hand. We kopen de basissneakers en materialen zelf in en selecteren deze op de beste kwaliteit. Pas als je een paar schoenen bestelt, zetten we de productie ervan in gang. We hebben de herensneakers dus niet op voorraad, wat onze lifestyle exclusief en bijzonder houdt. Zo maken we customised sneakers, geheel naar jouw smaak! Ook onze selectie exclusieve heren-T-shirts zijn door onszelf ontworpen en perfect te combineren met je nieuwe paar herensneakers. De speciale schoenendesigns en kleding van Masonbrothers 68.73 maken jouw garderobe daarom volledig uniek!

Vrouw in t-shirt

Voeg onze toffe sneakers toe aan je collectie

Heb je exclusieve herensneakers gevonden die perfect bij jouw stijl passen? Bestel ze dan meteen! Houd er rekening mee dat de levering tien tot twaalf weken kan duren, doordat we alle schoenen met de hand maken. Met onze eigen ontwerpen in kleine oplagen garanderen wij exclusiviteit en kwaliteit voor onze gehele herencollectie. Als je vragen hebt, neem je contact met ons op via info@masonbrothers6873.nl of 020 3701932.