Handgemaakte sneakers

Exclusieve ontwerpen

Van merk tot lifestyle

Voor customised sneakers kun je uitstekend terecht bij Masonbrothers 68.73! Wij zijn een label waar je terechtkunt voor stuk voor stuk unieke producten. Wij maken onze customised sneakers met de hand, waardoor je verzekerd bent van een exclusief paar van hoogwaardige kwaliteit! Laat je verrassen door onze collectie en ontdek onze sportcasual lifestyle zelf!

Interesse in exclusieve dames T-shirts?

Naar de webshop

Customised sneakers voor een sportcasual style

Voor onze customised sneakers laten we ons inspireren door sport, muziek, trends en mode. Zo hebben we een sportcasual stijl gecreëerd dat verdergaat dan onze ontwerpen: wij representeren namelijk een lifestyle. Onze sneakers bestaan uit een basissneaker van Nike die we vervolgens voorzien van een kleurrijk en strak design. Zo personaliseren we Nike Airmax 1’s. We maken de sneakers alleen op bestelling, zodat je verzekerd bent van een exclusief paar. Ontdek de mogelijkheden voor jouw exclusieve Nike-sneakers!

Vrouw in t-shirt

Laat je verrassen door onze collectie!

Wil je customised sneakers aanvragen bij Masonbrothers 68.73? Bekijk dan onze collectie ter inspiratie en vraag jouw unieke paar aan. Wij gaan dan aan de slag! Houd rekening met een levertijd tussen de tien en twaalf weken. Heb je vragen over ons label of onze andere producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 3701932 of door een e-mail te sturen naar info@masonbrothers6873.nl.