Masonbrothers 68.73 is een label die als formule heeft, het inspelen op Sport, Mode & Trends en Muziek, door middel van Cartoon(s). Deftoon, de vertaling van deze invloeden, wordt op een creatieve manier verwerkt en weergegeven. Dit kan door middel van drukwerk zijn zoals posters, maar betreft voornamelijk confectie.

T-shirts, Hooded en Caps zijn daar de voornaamste artikelen van, maar ook andere artikelen zoals tassen en schoenen behoren tot de mogelijkheden.

Design en styling wordt in eigen beheer ontworpen en vorm gegeven en op aanvraag in beperkte aantallen geproduceerd. Exclusieviteit is voor ons een belangerijk punt want Deftoon is meer dan een product, het is een lifestyle.

De bewerking van onze confectie bestaat uit verschillende technieken van bedrukking, borduring, weef technieken en anderen creatieve vormen van applicaties. Daarnaast maken wij gebruik van verschillende materialen om ons product nog meer de juiste uitstraling te geven.

Naast confectie produceerd MB 68.73. ook muziekale producties. Demo’s van deze producties zijn te beluisteren en op aanvraag te bestellen.

De onderneming heeft zijn oorsprronk in de samenwerking die twee broers in 1996 zijn aangegaan. Het idee was om een Label op te zetten die het Sport, mode en muziek combineerd. Dat heeft door de jaren heen tot diverse sponsoring en anderen vruchtbare bijdragen geleverd. Dit alles heeft er mede voor gezorg dat MB 68.73. een goed beeld heeft gekregen van de Casual mode en de daarbij horende trends. Onze doelgroep zijn duidelijk zijn die houden van exclusieviteit, Sports wear en de Urban life style.

Deftoon staat symbool voor onze visie op Sport, Mode & Trends en Muziek en weerspiegeld wat wij met ons label na streven, namelijk exclusieve Sport Casual producten.