Handgemaakte sneakers

Exclusieve ontwerpen

Van merk tot lifestyle

Om je outfit helemaal af te maken, kies je bij Masonbrothers 68.73 uit verschillende exclusieve petten. Deze petten hebben originele designs, die wij zelf ontwerpen. Voor onze sportcasual stijl laten we ons inspireren door trends, muziek en sport. Deze invloed vind je op creatieve manieren verwerkt in al onze producten. Maak kennis met onze unieke collectie exclusieve petten!

Interesse in exclusieve dames T-shirts?

Naar de webshop

Een exclusieve collectie met petten van eigen design

In onze webshop kun je exclusieve kleding, schoenen en accessoires bestellen. Zo kies je ook petten van ons eigen design. We selecteren de basispetten en designmaterialen zelf met zorg, om de kwaliteit van de petten te waarborgen. Je kiest uit verschillende toffe petten voor heren, maar natuurlijk zijn ook stoere dames welkom om onze bijzondere petten te bestellen. Exclusiviteit is voor ons een belangrijk punt: daarom produceren we eigen concepten in kleine aantallen. Zo creëren wij een bijzondere en exclusieve lifestyle. Voor het complete sportcasual gevoel bestel je naast exclusieve petten ook exclusieve heren-T-shirts of onze speciale schoenen designs.

Vrouw in t-shirt

Bestel jouw item in onze webshop

Als je een pet met een tof design hebt gevonden, dan bestel je deze direct online in onze webshop. Omdat Masonbrothers 68.73 klanten graag exclusieve producten aanbiedt, produceren wij maar een beperkte oplage van de petten. Wees er daarom snel bij als je verzekerd wilt zijn van een unieke pet! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@masonbrothers6873.nl of 020 3701932.