Handgemaakte sneakers

Exclusieve ontwerpen

Van merk tot lifestyle

Door onze exclusieve kinderschoenen online te kopen, tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van jouw kleine. De sneakers hebben allemaal een bijzonder design, dat wij zelf ontwerpen. Zo loopt jouw kind ook nog eens met een unieke stijl over het schoolplein.

Interesse in exclusieve dames T-shirts?

Naar de webshop

Exclusieve kinderschoenen van topkwaliteit online bestellen

Tussen ons aanbod exclusieve sneakers vind je de tofste kinderschoenen. Geheel volgens de stijl Masonbrothers 68.73 bedenken we zelf de vormgeving, waardoor elke schoen enig in zijn soort is. De invloeden van sport, mode en muziek komen in al onze producten terug. De gebruikte materialen kiezen we met de grootste zorg, om de hoge kwaliteit van onze sneakers te garanderen. Pas als de kinderschoenen online besteld worden, beginnen wij met de productie. Exclusiviteit vinden wij erg belangrijk, omdat wij ons merk als een lifestyle beschouwen.

Vrouw in t-shirt

Laat je kindersneakers door ons maken

Wil je meteen online onze exclusieve kinderschoenen bestellen? Dat kan in onze webshop. De levertijd kan oplopen tot 12 weken, omdat de productie van de sneakers volledig op aanvraag werkt. Zo waarborgen wij de exclusiviteit van de schoenen. Dat maakt de sneakers van jouw stoere kids helemaal uniek. Om een echt powerkoppel te vormen met je kinderen, shop je ook andere sportcasual-producten uit onze exclusieve webshop.