Handgemaakte sneakers

Exclusieve ontwerpen

Van merk tot lifestyle

Masonbrothers 68.73 heeft een tof aanbod met exclusieve damessneakers. De designs bedenken en ontwerpen we zelf. Wij vinden het van belang dat onze klanten zich identificeren met onze sportcasual stijl. We selecteren en kopen onze materialen dan ook met de grootste zorg, want zo garanderen wij de beste kwaliteit voor onze producten.

Interesse in exclusieve dames T-shirts?

Naar de webshop

Jouw exclusieve damessneakers maken we met de hand

Onze webshop heeft een exclusieve collectie damessneakers, die elk uniek zijn in hun soort. Door verschillende materialen en technieken te combineren, creëren wij de juiste uitstraling voor onze sneakers. We maken de sneakers met de hand in beperkte oplage, in kleurrijke en strakke designs. Zo waarborgen we de exclusiviteit van onze producten. Deze exclusiviteit is erg belangrijk voor ons, omdat wij ons merk zien als lifestyle. Deze stijl van sport, muziek en mode zie je terug in ieder design. Zo ook in de ontwerpen van onze exclusieve dames-T-shirts. Met onze exclusieve damessneakers in je garderobe, stap je iedere dag met een uniek paar schoenen de deuren uit! Bestel bijvoorbeeld onze Airmax 1 Bespoke.

Vrouw in t-shirt

Bestel je sneakers direct in de webshop

Alle sportcasual artikelen voor dames bestel je direct in onze webshop. Onze sneakers produceren we op aanvraag, wat zorgt voor een levertijd tot twaalf weken. Je bent dan wel verzekerd van een tof paar exclusieve damessneakers. Bekijk onze collectie en plaats je bestelling eenvoudig online! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@masonbrothers6873.nl of 020 3701932.